Absoluta voor de bouw

Via het Absoluta platform bestel je 24/7 producten zoals lunch, overwerkmaaltijden en calamiteitencatering eenvoudig en snel direct op rekening bij de beste lokale leveranciers. Ons platform is geschikt voor alle bedrijven in Nederland, maar in het bijzonder voor de bouw.

Brochure aanvragenAanmelden

Hoe werkt het?

Ons online bestelplatform is altijd en overal in Nederland beschikbaar. Zo kunnen wij onder andere maaltijden verzorgen tijdens (nachtelijke) werkzaamheden, maar ook ontbijt of lunchpakketten. Goed om te weten: je bestelt alles direct op rekening, waardoor voorschieten en declareren verleden tijd is.

Ontdek ons platform

Bouwplaats catering

Wij hebben veel ervaring met het leveren van catering op (grootschalige) bouwlocaties. Om deze redenen kiezen bedrijven in deze sector voor een samenwerking met ons:

– VCA-certificering om veiligheid te garanderen
– Ieder moment van de dag
– Overal in Nederland beschikbaar
– Mogelijkheid om menu’s op maat samen te stellen
– Ad hoc leveringen
– Samenwerkingen met de beste lokale partijen
– Gewoon dezelfde tarieven als wanneer je rechtstreeks zou bestellen

Events op locatie

Naast bestellingen via ons platform maken wij ook graag offertes op maat voor onze klanten. Jij geeft jouw wensen, specificaties en budget door en wij maken een voorstel dat past bij jouw organisatie.

– Informatiebijeenkomsten
– Eerste steen
– Hoogtevieringen
– Oplevering

Creatieve concepten

Ook denken wij graag creatief met je mee. Zo kun je ons inschakelen voor originele geschenken, zoals de klussnackbox, om te geven aan kopers of bijvoorbeeld voor een creatieve mailing om de start verkoop bekend te maken. Jij geeft jouw wensen door en wij regelen het van A tot Z!

Vraag een gratis platform aan

“Heijmans: lokaal
ondernemen is een must”